De zeventiende editie van « Orchidays », georganiseerd door « Le Club des Orchidophiles Wallons » in partnership met de Provincie Henegouwen en de vzw Voies d’Eau du Hainaut zal plaatsvinden in het Hellend Vlak van Ronquières van 21 tot 24 mei 2020 van 10 tot 18 uur.  Dit indrukwekkende kunstwerk ontvangt dit maal edele bloemen : orchideeën.  Het spektakelparcours « Een boot, een leven » dat over de bijzondere wereld van de binnenschippers vertelt, zal helemaal ingenomen worden door Orchidays 2020. Ook talrijke decors opgesteld door de leden van onze club zullen met orchideeën versierd worden.

 Een vijftiental orchideeënproducenten uit Brazilië, Ecuador, Taïwan, Madagaskar en Europa en verschillende clubs zullen u de mooiste planten uit hun verzamelingen voorstellen.  Ambachtslieden zullen eveneens hun nieuwste creaties over het thema « orchidee » aanbieden.

Specialisten en gepassioneerde orchideeënliefhebbers zullen zich ter beschikking stellen om u raad te geven en uw kennis te vervolmaken.

Lezingen en verpottingsessies zullen gratis plaatsvinden.

U krijgt ook de gelegenheid planten, boeken en materiaal voor orchideeën aan te kopen.

Aan onze bar kan u terecht om met vrienden en orchideeënliefhebbers een glaasje te drinken en /of iets te eten (tussendoortje, koude schotel…)

Wij verwelkomen u graag voor een onvergetelijk bezoek van 21 tot 24 mei 2020.

Praktische info.

Plaats :  Hellend Vlak van Ronquières

              Route Baccara, 1

              B-7090 Ronquières 

Datum : Van 21 tot 24 mei, 10 u - 18 u.

De ingangsprijs is 7 € voor volwassenen en 6 € voor senioren (> 60 jaar), kinderen (<18 jaar), groepen (> 20 personen).  De inkom is gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

Een kortingsbon van 1 € op de volledige prijs kan u downloaden  op deze site.

De tentoonstelling en de verkoopsruimte zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.